domingo, 9 de junio de 2013

Badalona 15 - Banyoles 8

"El Badalona guanya l'últim duel de la temporada i tanca la lligueta (7-14) invicte a casa".

L'equip badaloní tenia al davant l'últim partit de la temporada i els últims resultats no feien presagiar precisament una victòria, però la plujosa jornada sembla ser que va refrescar els cervells de l'equip i va  engrassar la maquinària al servei del gol.

El primer quart començava amb els locals una mica desordenats i amb ocasions per als gironins, fins que arribà el primer gol visitant després d'un rebuig, el Badalona però va saber contestar amb un gol de Roma, que a la boia estava molt lluitador, tot i que constantment l'àrbitre decidia sancionar cada acció seva a la boia amb falta en atac, tot i això va aconseguir de nou gol i el parcial acabà amb 2-2.

El segon quart va ser el moment on el partit es va trencar no del tot però gairebé la balança es posava de part del Badalona, Alex aconseguia un gol de revés i un de penal que ell mateix va provocar, més tard Cisco transformava un altre penalt i Arranz aconseguiria un gol que posaria fi a un parcial de 4-0.

El tercer quart ja va tenir algunes errades defensives que costaven expulsions i alguna pilota perduda en atac que aprofitava el Banyoles per marcar, tot i això el porter Jordi, va parar diversos xuts a boca de canó; l'actuació ofensiva va ser bona, amb 3 gols de Roma que aprofitava cada pilota per transformar-la en gol o bé en expulsió, Àlex i Julio amb un gol cadascun van tancar el 3r parcial amb 5-3.

L'últim quart gairebé intranscendent ja que els visitants havien de fer 8 gols, el Badalona va seguir endollat al partit i van marcar Cisco gairebé sense angle, Roma va aconseguir 1 gol,
 que feien augmentar el seu sac personal a 6 gols, Flama en un contraatac i Àlex aconseguirien un gol cadascun, acabant el parcial amb 4-3.

Van jugar: Pañella, Costa, Roma (6 gols), Mateo, Cisco Roqué (2 gols), Flama (1 gol), Pele, Alex (4 gols), Julio (1 gol), Arranz (1 gol), Xavi Querol i Esteve.

Donem gràcies a la nostra afició que ens ha acompanyat en aquesta 1a temporada, és molt positiu acabar-la amb una victòria, ara a desconnectar. Marxem però tornarem...