lunes, 7 de abril de 2014

Badalona 14 - 11 Banyoles

Badalona 14 - 11 Banyoles. Bon "entreno" a Badalona

En un altre partit on cap dels dos equips es jugavam res més que quedar lo millor i mès amunt
posible, ha estat un partit obert i amb alternativas pels dos costats, on el Badalona amb dos parcials de 5-2 i 6-3, i un 12-8 al final de la 3ª part deixaba el match mitg enca,inat a la darrera part.
També per la bona tasca dels dos porters i de la bona defensa amb ajudas dels locals, que fora de las vadadas inicials s,han posat les pilas i han sapigut parar els jugadors banyolins mès perillosos. Bona aportació de la banqueta local donan respir i descans als companys i mantenin el bon ritme de partit.

Tot i el començament tou en defensa dels locals, com casi sempre, i a pesar de las baixas per
lesions i altres compromisos, el Badalona ha remontat un 1-3 en contra de la primera part, amb u
bon tan per cent de tiros a gol i d,aprofitament de las superioritats, amb un dos "hat tricks" de Sergi i Cisco, que per sort no s,han quedat cap pilota com fan els fulboleros, ja que no tenim presupost per mès, i tambè l,encert dels dos esquerrans Isaac i Jordi Esteve ja casi recuperat del seu cop a las costellas, amb dos gols cadascun i la seva aportació de brega i treball i d,asistencias als companys.

Tal com deiem amb 12-8 a la 4ª part, posesions llargas i a sobre els rebots ens afavorian, i tornabam a exhaurir els 30 segons el 2-3 fins el 14-11 final era ja purament anecdotic.

Tambè dir qu,el partit ha estat arbitrat per un sol arbitre, a falta del segon per motiu desconegut, i
que ha fet un bon arbitratge, just i amb el mateix criteri pels dos costats, felcitar al Sr. Daniel Sanfeliu per la seva tasca.

Partit 1ª part: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3
2ª part: 2-3, 3-3, 4-3. 5-3. 5-4, 6-4, 6-5 ( 5-2 )
3º part: 7-5, 7-6, 8-6, 8-7, 9-7,10-7, 10-8, 11-8, 12-8 ( 6-3 )
4ª part: 12-9, 13-9, 13-10, 14-10, 14-11 ( 2-3 )

7 expulsions i 2 penaltys en contra, i 12 expulsions i 2 penaltys a favor.

CN Badalona: J.Pañella, Sergi Font (3), Dani Roma (2), Marti Vinyolas, Mateo Lopez, Cisco Roque (3), Capi Flama, Dani Muñoz, Alex Marc Pages, Aaron Brea (2), Isaac Tabuenca (2), Jordi Esteve (2) i Pol Albert