sábado, 19 de enero de 2013

Badalona 5 Autònoma A 16

"El Badalona rep a casa una dura llicó de veterania"

Vicens Pascual presentava la convocatòria de: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Romaní (1 gol), Marc Herrero, Mateo López, Cisco Roqué, Albert Ferrer (2 gols), Marc Pelegrí, Julio Jiménez (2 gols) i Jordi Esteve, presentava diverses baixes per malalties i la de l'Àlex Pérez que havia de complir un partit de sanció. Tots els convocats han tingut els seus minuts, destacant els minuts de Dani Costa, un jugador que s'esforça i treballa molt diàriament i que ha estat molt correcte en el joc.

L'equip rebia a casa al líder, un conjunt que a priori venia a jugar un partit plàcid per a ells tot i que al principi no ho ha estat massa. Després de diverses jugades de perill a la porteria defensada per Jordi Pañella, els visitants han aconseguit el 0-1. Els locals no s'han enfonsat i immediatament, després de moure la pilota per l'arc, Roma ha vist en posició favorable a Julio que des de la posició 1, aconsegueix batre al porter per baix, posant l'1-1 al marcador. El Badalona sabia que amb la natació podia aconseguir els fruits que fessin patir els visitants però Jordi Pañella ha rebut 2 gols consecutius en jugades molt clares.

El Badalona veia com eren els universitaris que amb gent molt veterana imprimien un ritme molt calmat al partit on gairebé entre 2 jugadors gastaven la meitat de la possessió i feien passades a la boia que han acabat la majoria en gol. Els badalonins intentaven el gol però unes vegades es topaven amb els pals, altres el porter arribava miraculosament i en altres la pilota es perdia entre els núvols. En una jugada en superioritat per poc Dani Costa aconsegueix el gol, però el seu xut l'atura el porter amb una gran estirada. Marc Herrero rep alguna pilota bona a la boia i per poc no arriba el gol.

El tercer quart comença amb possessió pels visitants que guanyen l'sprint per poc, han foradat la porteria badalonina en masses ocasions. Sorprenentment Flama ha aconseguit foradar la porteria des de la posició 1, després d'unes 17 fintes en que el porter s'ha aixecat, s'ha enfonsat i s'ha tornat a recuperar almenys 3 vegades i novament en una jugada posterior el mateix Albert Ferrer "Flama" aconsegueix el seu segon gol, també des de 1 tot i que la distància que separava els 2 equips era de 8 gols. Roma aconseguia el quart gol després d'una vaselina molt maca que entra baixant del cel. Mateo i Cisco es topen amb el pal en diverses ocasions i els xuts de Marc Pelegrí no veuen porteria per pocs centímetres.

El Badalona seguia topant-se amb el pal i les jugades de contraatacs que avui s'iniciaven en bones passades del porter Jordi Pañella, no s'acabaven ja que sempre hi havia algun defensor que hi arribava, els visitant han golejat en diverses ocasions, el Badalona tenia ocasions, molt actiu Marc Herrero, però seguia els badalonins seguien sense veure porteria, l'últim gol local, el feia Julio, després d'un xut de Roma que atura el porter però molt atent el ràpid jugador badaloní agafa la pilota i bat al porter pel seu pal curt.

L'equip dedica tots els seus gols al company, David Arranz, que estarà uns dies sense poder entrenar, molts ànims, ets un autèntic guerrer, boig i passi el que passi, guanyaràs sobrat aquesta batalla. Els teus companys t'estimen amb tot el cor i et volen veure sempre fent de les teves dintre de l'aigua.

El Badalona ha donat la cara tot i les baixes i la sanció de l'Àlex Pérez.

L'equip no tornarà a jugar fins al dia 2 de febrer on visitaran al Caldes de Montbui.