domingo, 3 de febrero de 2013

CN Caldes vs Badalona (2 de febrer 2013)

Bon partit del Badalona a casa del Caldes, on els visitants han estat superiors amb una bona defensa i contundència en atac. L’equip sembla haver assolir un to físic i de joc estimable, per bé que tard i, fidel al que sabia fer bé, ha tancat al darrera amb ajudes al perímetre, recuperantpilotes i sortint a la contra amb certa regularitat. En aquest aspecte ha estat important la tasca del porter Jordi Pañella, amb poca feina i segur sota pals, que ha contribuïts al poder ofensiu de l’equip amb bones passades de contraatac.
Les facilitats defensives del Caldes i la motivació del Badalona en atac ha repartit joc en el còmput golejador i la majoria dels integrants han participat de l’ample resultat. Ha destacat Àlex Pérez amb 7 gols i diverses assistències als companys, demostrant que no només té un nivell tècnic individual elevat sino visió per moure el conjunt. Tanmateix per Jordi Esteve que ha contribuït amb un gol i millor moviment de pilotaJulito (3 gols) i la resta de jugadors (Querol 4 gols, Roma 3, Mateo 2, Marc Herrero 2 gols des de la boia i confirmant, Dani Muñoz 1, i un gol de penal de Dani Costa que s’estrenava com a golejador aquesta temporada).
EL partit no ha presentat cap complicació i tot i la bona voluntat i la insistència del Caldes, la distància en el marcador s’ampliava notòriament part a part oferint el definitiu 3-24 final. Ha estat un partit, còmode en el que el míster, Vicens Pascual, ha pogut moure la banqueta amb freqüència oferint minuts per a tots els jugadors assolint un xic més rodatge els habitualment suplents. Entre les notícies de la setmana cal celebrar la tornada del Jordi Lob-levyt a l’equip que ha contribuït amb notables contraatacs gràcies a la velocitat física. L’equip vol compartir la victòria amb els tres jugadors que han estat de baixa aquesta jornada i se l’han perdut: Albert Ferrer “Flama”, Cisco i Arranz, que desitgem es recuperin aviat.
El proper partit serà el dissabte 9 de febrer a casa a les 18:30h. contra l’Olot. Serà un partit, a priori, igualat però assequible si l’equip aplica el joc coordinat, regular i intens que ha demostrat ocasionalment.
Caldes - Badalona. Parcials: 1-7,0-4,1-8,1-5.Final 3-24
Jugadors: J. Pañella, Dani Costa (1), D. Romani (3), MarcHerrero (2), Mateo Lopez (2), Jordi Lob-levyt, Dani Muñoz (1), Alex Perez (7), Julio Jimenez (3), Xavi Querol(4) i J. Esteve (1). 
Crònica: Vicens Pascual.
Revisió: Albert Ferrer Flamarich.


No hay comentarios:

Publicar un comentario