domingo, 17 de febrero de 2013

Picornell 11 Badalona 14

"Victòria clara contra un equip que jugarà la fase d'ascens"

El Badalona va començar el partit portant les regnes del joc i el primer gol, obra de Marc Herrero, que per fi va trobar porteria amb facilitat, no va trigar en arribar, de seguida l'empat però amb una baselina pel llarg per part del Picornell, semblava que el partit estava igualat però al Badalona li va començar a sortir tot el que no havia sortit fins ara, si l'empat amb l'Olot havia estat un partidàs dels Badalonins, aquest encara tenia un Badalona encara més fort.

El Badalona va aprofitar l'amplada i la llargària de la piscina, amb la natació dels extrems de l'equip es va  aconseguir que cap jugador local arribés a estar sol davant de Jordi Pañella que va estar en tot moment molt segur sota pals, únicament va errar concedint un penalt desafortunat. Els jugadors locals es topaven una i altra vegada amb la defensa del Badalona que no els deixava opció i en atac, la sort estava de cara, Roma convertia en or tot el que tocava, els 3 homes de més que vam tenir van ser culminats en gols primer Julio i després Jordi Esteve i Cisco.

Els seus boies de gran envergadura, pràcticament sense opcions, només van aconseguir 2 gols des d'aquesta posició gràcies al gran partit de David Arranz que semblava tenir lligats amb cadenes a les seves parelles de ball, la versió waterpolística de David contra Goliat.

Els gols del Badalona arribaven de tots els colors, en entrades com la de Jordi Lob-Levyt, Xavier Querol  marcant a plaer després d'una gran jugada per tot l'arc, Roma va seguir fent de Rei Mides durant tot el partit, tothom estava mirant pel col·lectiu, per l'equip, ningú xutava a destemps i tots els jugadors feien anar contrarrellotge als locals, ja que el Badalona pujava la pilota amb facilitat, possessions llargues, passes fàcils, sense errors.

Tot l'equip mirava més per facilitar la feina als altres companys, així mirant els golejadors veiem que un dels nostres habituals golejadors, Mateo López, no va fer cap gol, però va contribuir en tot moment en atac i en defensa, tothom sabia que el partit no es podia escapar i així va ser.

Parcials: 2-3,4-6,2-3,3-2. Final 11-14.

Van jugar: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Roma (5 gols), Marc H. (2 gols), Mateo López, Cisco Roqué (1 gol), Albert Ferrer, Jordi Lob-Levyt (1 gol), Àlex Pérez, Julio Jiménez (1 gol), David Arranz (1 gol), Xavier Querol (1 gol) i Jordi Esteve (2 gols)

Som els 4rts classificats a 3 punts del Picornell que si farà fase d'ascens, però finalitzem aquesta 1a fase amb el cap ben alt ja que podem em plantat cara al 2n i 3r classificat, empatant i guanyant, demostrant una progressió brutal de la mà de Vicens Pascual, el Badalona sembla un equip diferent, aquesta 2a volta en la que s'han aconseguit 6 punts (en la primera vam aconseguir 4 punts).

Cada dia, es nota més que l'equip juga com a tal, sent capaç de plantar cara a qualsevol que es posi per davant, bravo S E N Y O R S!

De dalt a baix i esquerra a dreta: Vicens Pascual, Xavier Querol, Mateo López, Cisco, Arranz, Lob-Levyt, Roma, Costa, Pañella, Esteve, Marc Herrero







No hay comentarios:

Publicar un comentario