domingo, 14 de abril de 2013

Badalona 19 - Caldes 6

"Victòria còmoda amb minuts per a tothom abans de visitar al co-líder"

El partit (només amb un àrbitre) va començar amb un 7 inicial inèdit que tot i ser superior al Caldes, tenia moments de poca concentració, tot i això, gràcies a l'encert de Roma, Jordi Esteve, en 2 ocasions amb xuts ben colocats fregant els metalls de la porteria, Mateo i David Arranz, el primer parcial va finalitzar amb un clar 6-1.

El segon quart començava amb tot l'equip canviat, de seguida Roma va marcar en una jugada a la boia, es va desaprofitar un home de més però el següent va ser culminat per Julio, Dani Muñoz va fallar un penal. Per part del Caldes, que sobretot aprofitava el joc a la boia, amb 2 jugadors que s'hi alternaven i que eren el motor del seu equip, aconseguien així fer el seu segon gol i el segon parcial acabà amb 3-1, no s'havien fet massa gols però el joc era bastant més ordenat que al primer quart.

El tercer quart novament amb canvis per tot arreu, debut d'Arnau Esteve, l'altre porter, aquest parcial molt semblant al primer però amb menys efectivitat de cara al gol, Dani Costa tenia oportunitat de marcar des del punt de penal però es va topar amb el porter, Mateo aconseguia marcar més tard, abans d'arribar a l'equador del parcial vist des de fora el Badalona decreixia, cada cop amb menys pistonada i el Caldes era capaç de nedar més i crear perill, aconseguint un altre gol a la boia. Uns quants canvis i Julio aconseguia gol en jugada personal i just després Àlex va convertir en or una mala passada de Julio a la boia i va marcar el 3-1 definitiu amb que va acabar el tercer parcial.

L'últim quart començava amb més sang i més visió de joc global, bones combinacions permetien provocar un home de més culminat per l'Àlex després d'una sola passada, seguidament Dani Muñoz tindria l'oportunitat de marcar de penal i desfer-se de l'error anterior, però es va trobar amb el pal de nou; Julio aconseguia el seu tercer gol després d'una passada de l'Àlex en un contraatac. Roma va marcar de nou; Cisco s'encarregaria de llençar el quart penal que acabaria a l'escaire de la porteria; l'Àlex aconseguia el seu tercer gol i Jordi Esteve el seu quart gol. El Caldes a les acaballes del temps va aconseguir 3 gols, mentre el Badalona volia aconseguir el gran gol tot i tenir tota la porteria, això va fer que el partit acabés amb un 19-6, resultat clar però realment es tractava d'un partit on es podia aprofitar per alimentar el casiller de gols a la lliga, ja que el Banyoles l'altre equip que també ha guanyat tots els seus partits, porta una vintena de gols més que el Badalona.

Van jugar: J. Pañella, Costa, Roma (5), Dani Muñoz, Mateo López (2), Cisco (1), Flama, A. Esteve, Alex (3), Julio (3), Arranz (1), Querol i Jordi Esteve (4).

El proper dissabte 20 d'abril es tancarà la 1a volta amb la visita a Banyoles on es desfarà aquest "co-lideratge", ja que un dels 2 tombarà l'altre, partit seriós, provablement marcarà si el Badalona pot quedar 1er en aquesta fase.