domingo, 21 de abril de 2013

Banyoles 12 Badalona 9

"Primera derrota del Badalona en aquest grup"

El Badalona va anar a Banyoles a fer el millor partit possible i a quedar-se en 1a posició i a l'inici va imposar el ritme a uns banyolins que no podien aguantar la pilota amb el pressing a tot el camp que els plantejà l'equip badaloní. Àlex Pérez després d'una jugada llarga amb rebots va foradar la porteria gironina des de 5 metres amb un xut per baix molt precís i en la següent jugada, el mateix Àlex presiona un jugador fins robar-li al mig del camp, deixa la pilota per Julio que se la passa ràpidament i tot sol arriba fins davant del porter i li fica la pilota per baix aconseguint el 0-2; malhauradament després d'una pèrdua de pilota al mig del camp, el Banyoles troba una superioritat a favor i fa el 1-2, tancant-se així el primer quart.

El segon quart comença amb un gol del Banyoles després d'una errada en atac que permet un contraatac fàcil als de casa, amb empat a 2, va començar el partit de Roma, que treu la canya i comença a tocar la xarxa de la porteria; Esteve aconsegueix marcar en una jugada en superioritat i s'arribà al descans amb un 4-4 però amb un 3-2 de parcial cosa preocupant per què el ritme defensiu havia baixat.

El tercer quart, probablement el mes desastrós del partit, de sobte el Banyoles es col·loca 3 gols a dalt tot i els 2 gols de Roma, acabà el parcial amb 4-2 i resultat de 8-6.

El Badalona sabia que havia baixat el ritme, no estava jugant com a equip, es veia un joc d'individualitats i el partit no el guanyaven els Banyolins, més ben dit el perdien els visitants, el joc d'atac era nefast, no hi havia entrades per enlloc, un atac estàtic amb pocs llançaments, sense gaire pilotes a la boia. Es va intentar Roma va marcar després d'una passada de Julio, el seu quart gol però el Banyoles en va fer 2. Després d'una jugada llarga del Banyoles, Julio va marxar de contraatac i va marcar a plaer el 10-8, quedaven 4 minuts i mig, 2 gols eren possibles, però el Banyoles ràpidament va marcar un altre gol mentre el Badalona sense gaire ànima no tenia sort i errava llançaments llunyans, no hi havien bones passades, Xavi Querol va fer el 11-9 amb un bon globus però el Banyoles va fer el 12-9 a falta de 2 minuts, aquí ja s'acabà el partit.

L'equip de Vicens Pascual fou: J.Pañella, Costa, Roma (4), Cisco, Flama, Pele, Àlex (2), Julio (1), Arranz, Querol (1) i Esteve (1).

El proper partit serà també a terres gironines, concretament a Anglès, dissabte 27 d'abril, un partit on el Badalona ha de demostrar que caure està permés però aixecar-se és obligatori, a seguir amb el co-lideratge amb el Banyoles amb 12 punts cadascun.