domingo, 25 de noviembre de 2012

Badalona 21 - Caldes 7 24/11/2012 Jornada 5

CN Badalona 21 - 7 CN Caldes (5-3,8-0,5-1,3-3)

(Crònica de Vicens Pascual i Julio)

Bon partit del Badalona a casa davant d'un equip també novell, CN Caldes que va donar la cara a la primera part.

Donant el primer cop del partit posant al marcador el 0-1 amb un xut de lluny del seu jugador número 4 que va sorprendre al porter i la defensa local amb un xut des de més enllà de 5 metres que va entrar per l'escaire de la porteria badalonina, l'equip no es va quedar badant i aleshores amb una bona defensa, amb ajudesrobant pilotes que varen facilitar las contres, 1 gol de Marc Herrero a la boia, un altre en una acció de contraatac de Dani Roma i un altre gol de Julio Jiménez també de contraatac van col·locar als 4 minuts de partit el 3-1 així varem donar la volta al marcador fins arribar al 5-3 de final del primer quart.

Al segon, 8-0 amb 4 gols seguits de Mateo molt atent, pressionant al porter i a la defensa visitant, 2 gols de l'Àlex Pérez de revés, un de Xavi Querol i un altre de Dani Muñoz.

Al tercer quart s'imposa del tot el físic Badaloní amb vàries contres que estiraren el marcador fins al 18-4 i el darrer quart més relaxat i amb tres gols de cada equip.

Acaba el partit amb el 21-7 final, tot i que davant de porteria es van fallar algunes ocasions clares però per sort no van ser transcendentals en el marcador, al final bon resultat pel Badalona que suma 2 puntets i continua en franca progressió.

El Mister Vicens Pascual va aprofitar per donar joc i rodatge a tota la banqueta, fent canvis sovint per mantenir l'intensitat de joc, en atac i en defensa sobre tot, amb un Jordi Pañella cada dia més segur sota pals.

Els veterans Mateo López i Alex Pérez amb 7 i 4 gols respectivament van donar caràcter i empenta al equip, a més de la seva efectivitat cara a gol també cal destacar el bon debut del Jordi Lob-Levyt amb 2 gols.

La nota negativa la posem des de el punt de penal, on per 4art partit consecutiu ens xiulen un penal i té el mateix resultat que els anteriors, la pilota no entra

Bona actuació en general de tot l'equip, davant la nostra afició que va omplir la grada i animar a l'equip durant tot el partit, GRACIES!!!

També felicitar al CN Caldes que va donar la cara durant el partit i li va posar ganes i caràcter durant els 4 quarts.

Ara a treballar per la setmana vinent a Olot, un partit força complicat amb un equip veterà que havia arribat a jugar a 1ª Divisió Nacional, anirem amb més ganes i il·lusió que mai.

CN Badalona van jugar: J. Pañella, Dani Costa, Dani Roma(2), Marc Herrero(1), Mateo López(7), Dani Muñoz(1), Albert Flama(1), Marc Pelegrí, Alex Pérez(4), Julio Jiménez(2), Jordi Lob-Levyt(2), Xavi Querol(1) i Jordi Esteve.

La pilota dintre de la porteria després d'un gol de Julio que amb molta fortuna va entrar després d'impactar fortament al pal esquerre.