sábado, 24 de noviembre de 2012

C.N Badalona - C.N Caldes (Jornada 5)


Avui a les 18:30 el Club Natació Badalona, torna a jugar a casa després d'un mes, els homes de Vicens Pascual, s'enfrontaran al CN Caldes en el 4rt partit que disputa aquesta temporada l'equip badaloní.

La convocatòria de Vicens Pascual la formen els següents jugadors: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Romaní, Marc Herrero, Mateo López, Dani Muñoz, Albert Ferrer, Marc Pelegrí, Alex Pérez, Julio Jiménez, Jordi Lob-Levyt, Xavier Querol i Jordi Esteve.

Després de la jornada de descans els jugadors tenen moltes ganes de posar-se mans a l'obra i aconseguir ascendir en la classificació després de sumar 1 victòria i 2 derrotes.

A la resta de partits de la jornada, el C.W Universitat Autònoma A, rebrà al C.N Olot, els 2 equips estan al capdavant de la classificació amb 6 punts cadascun després d'haver sumat els seus 3 partits amb victòria; el Vallirana rebrà al Picornell i el C.N Molins de Rei B, té jornada de descans.

La classificació abans de començar la jornada és la següent:

1. Autònoma A (6 punts)
2. Olot (6 punts)
3. Picornell (4 punts)
4. Molins de Rei B (4 punts)
5. Badalona (2 punts)
6. Vallirana (2 punts)
7. Caldes (0 punts)

Esperem veure la Piscina del Centre plena i fer gaudir el nostre públic d'un gran partit de Waterpolo demostrant el nostre màxim nivell.

Tu també formes part d'això, t'ho perdràs?

No hay comentarios:

Publicar un comentario