martes, 20 de noviembre de 2012

Proper Partit Dissabte 24 de novembre a Badalona

Després de la jornada de descans que va tenir l'equip la passada jornada, l'equip badaloní rep la visita del CN Caldes, dissabte a les 18:30 h a la Piscina Municipal de Badalona.

El CN Caldes és un equip que feia bastants anys que no tenia secció de Waterpolo, és un equip totalment nou i jove, amb ganes de gaudir del Waterpolo. L'equip del Vallés Oriental, és el cuer de la lliga i l'únic equip que no ha pogut sumar cap punt en el que portem de lliga, tot i començar la lliga amb un 40-5 davant el Picornell, han anat cada vegada a més, rebent menys gols i aconseguint algun més.

El Badalona sap que té l'oportunitat de col·locar-se amb els mateixos punts que el CN Molins de Rei B, s'ha de començar a encadenar victòries i oblidar-se de l'últim partit que va ser una autèntica frustració per a tothom.

Fa 1 mes de l'únic partit que el Badalona ha jugat a casa, demanem al nostre públic que tant ens va ajudar en  aquell partit com a locals davant el CN Vallirana, que vingui a la Piscina Municipal del Centre per animar al seu equip!

Dani Muñoz, després de l'entrenament d'ahir. RECOLLINT!!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario