domingo, 3 de marzo de 2013

Badalona 16 Anglès 10

"El Badalona guanya malgrat començar fred i poc concentrat"

Els homes de Vicens Pascual començaven el partit badant davant d’un equip, l’Anglès que presentava només 8 jugadors, un únic canvi, la premissa era clara: pressing i nedar, nedar i nedar, però l’Anglès va fer 2 gols en les primeres arribades i el Badalona ni s’ho creia, sort que Roma va fer 3 gols seguits acabant el primer parcial amb 3-3.
El segon parcial començava amb 5 canvis, per intentar millorar la situació, però seguia sent la mateixa, els visitants arribaven i marcaven mentre el Badalona desaprofitava 2 homes de més seguits i hi havia pèrdues constants de pilota i possessions eternes que acabaven sense llançaments a porteria. Tot i això el resultat del parcial fou de 4-3.
El tercer parcial començava amb superioritat pel Badalona que va encarregar-se de transformar Jordi Esteve, molt encertat sempre en aquestes situacions. Xavi Querol va fer un gran gol en un d’aquests xuts als que ens té acostumats però que costa que entrin, Flama estava culminant un gran partit amb gols i també habilitant a companys. El parcial acaba 4-2 després d’un gol de Mateo en una bona combinació de l’arc movent la pilota fàcilment.
El Badalona estava guanyant el partit però les cares no eren precisament de felicitat ja que es veia que el resultat havia de ser molt més elevat del que era, però la realitat era que es buscaven passes difícils de costat a costat que suposaven pèrdues de pilota innecessàries, malgrat els errors, gràcies a l’actuació de tot el bloc l’equip va allargar la distància en el marcador gràcies a gols de Roma, Jordi Lob-Levyt, Flama i Dani Costa, aquest última després d’una jugada de majestuosa generositat per part de Mateo que li entrega la pilota en boca de gol al nostre Button. El parcial va acabar amb 5-2 i el resultat final fou de 16-10.
Vicens Pascual ja havia avisat que l’equip no es podia refiar del rival i que havíem de pensar en tot moment com un equip totalment conjuntat, el Badalona tot i no fer un partit brillant aconsegueix estrenar els punts en la 1a jornada, l’equip ha de passar pàgina, ja se sap com no s’ha de jugar i ara a demostrar qui som en el partit del proper dissabte 9 de març contra l’Autònoma B.

1-Jordi Pañella, 2-Dani Costa(1), 3-Dani Romani(5), 5-Mateo Lopez(1), 6- Cisco Roque, 7- Albert Flama(3), 8-J. Lob-levyt(3), 9-D. Muñoz, 10-Julio Jimenez, 11-D. Arranz, X. Querol(2) i J. Esteve(1).


No hay comentarios:

Publicar un comentario