domingo, 10 de marzo de 2013

Autònoma B 7 - Badalona 8

“Mal Partit del Badalona tot i guanyar amb diverses baixes”

El partit començava amb igualtat de forces i després d’un parell d’ocasions a cada porteria, els 2 equips van marcar 1 gol, es van fallar diversos homes de més, unes vegades per males decisions a l’hora d’escollir el moment del llançament i altres per moure tant la pilota que es passa la superioritat i entra l’expulsat. El primer quart acabà amb 1-3 i la matinera expulsió de Dani Roma per mostrar desacord rotund amb l’àrbitre.

El segon quart comença amb gol local ràpidament contestat pel 2-4 del Badalona, David Arranz i Mateo eren els encarregats de foradar la porteria universitària després de jugades ben elaborades, això sí, el nombre de xuts errats per part dels badalonins era bastant elevat, així seria habitual durant tot el partit veure com Julio, Lob-levyt i Flama, erraven una vegada darrere de l’altre els seus llançaments des de posicions difícils de millorar. Tot i això s’arriba al final del segon quart amb 4 segons d’home de més i l’oportunitat de marxar de 3 però novament Julio, desaprofita l’oportunitat i el 2n quart acaba amb 3 a 5.

Al tercer quart començà a endurir-se el joc i en diverses ocasions els jugadors locals realitzaven accions força desafortunades que intentaven desestabilitzar la renda que tenia el Badalona en el marcador, tot i això el Badalona mai va deixar d’anar per davant en tot el partit, gràcies a gols de Jordi Esteve, Mateo i Cisco, aquest últim en 2 accions jugant de boia, el 3r quart acaba amb 4-8 al marcador.
L’últim quart va començar amb canvis al Badalona i alguns desajustaments van ser aprofitats pels universitaris que van aconseguir un parcial de 3-0 gràcies a 2 xuts llunyans i un penal, val a dir que Jordi Pañella, el nostre porter, va realitzar un partit molt complet, salvant a l’equip en multitud d’ocasions les vegades que la defensa no estava de sort. Així el resultat final seria de 7 a 8, a favor del Badalona.

Els homes de Vicens Pascual foren: Pañella, Costa, Roma, Mateo(3), Cisco(2), Flama, Lob-levyt, Muñoz, Julio, Arranz(2) i Jordi Esteve(1).

El proper rival del Badalona, serà el Vallirana, que visitarà la Piscina Municipal del Centre el dissabte 16 de març a les 18:30 h.