lunes, 14 de octubre de 2013

La nova temporada comença, la veu de l'entrenador, Vicens Pascual

Amb la Temporada 2013-2014 a tocar, Vicens Pascual compta amb la base de l'equip de la passada temporada, tot i que amb algunes baixes, però en línies generals amb un equip més rodat amb 6 incorporacions noves que donaran qualitat, banqueta i bon to físic a la plantilla.

Les noves peces de l'equip són: 2 jugadors nascuts al 1995, Sergi Font i Martí Vinyoles, el primer procedent del C.E Mediterrani i el segon procedent del CN Catalunya, ambdós debuten en categoria sènior aquesta temporada; Oriol Navarro i Pol Albert, procedents del CN Premià; Àlex Pagès de 24 anys, que és de la cantera del Mataró i ja havia jugat a Badalona un temporada, Aaron Brea que ha jugat al C.WP Sant Adrià durant la seva trajectòria, jugador experimentat amb 26 anys i Óscar Reloba, procedent del CN Sant Feliu, amb 25 anys, ha jugat a la 2a Divisió Nacional diverses temporades. Venen a sumar també Marc Garcia que ve de Premià i Isaac Tabuenca que ha jugat darrerament al CN Poble Nou.

Les baixes són Dani Costa, Jordi Lob-Levyt, Marc Herrero, Marc Pelegrí i Àlex Pérez als quals desitgem èxits i sort en el seu camí.

L'equip està dins el Grup B de la Lliga Catalana Preferent, a priori veient els 2 grups, sembla el més complicat, amb 2 equips que van baixar fa 2 temporades de 3a com són el Jupiter i l'Igualada, que segurament seran els rivals a batre, se sumen a ells nous filials com Hospitalet B i Granollers B, equips segurament plagats de joves amb escola i amb ganes de donar guerra, completen el grup el C.WP Sant Adrià, que a la seva piscina pot complicar la vida a qualsevol que hi passi, l'Autònoma B i el Banyoles.

Malgrat que no serà gens fàcil guanyar tots els partits que se li presentin a l'equip, depenem de nosaltres, si apliquem caràcter, ordre, intensitat i seguretat, de ben segur que arribarem a bon port.

El Badalona juga el seu primer partit aquest dissabte 19 d'octubre a la Piscina Municipal de Badalona a les 19 hores contra l'Autònoma B.

Vicens Pascual

No hay comentarios:

Publicar un comentario