lunes, 17 de diciembre de 2012

Badalona 13 Picornell 17

El passat dissabte 15 de desembre el C.N Badalona va perdre davant el tercer classificat, el C.E Picornell en un autèntic partit de Waterpolo que es va decidir a l'últim quart ja que fins aleshores els 2 equips anaven alternant avantatges de com a molt 2 gols que no duraven gaire.

L'entrenador Vicens Pascual va convocar a: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Romaní, Marc Herrero, Mateo López, Dani Muñoz, Albert Ferrer, Marc Pelegrí, Àlex Pérez, Julio Jiménez, David Arranz i Jordi Esteve.

Parcials:  3-5, 5-2, 1-3, 4-7.

El primer quart va començar amb diversos atacs errats dels 2 equips però quan el Picornell va perforar la porteria local els gols van arribar a les dues porteries amb facilitat, l'Àlex va fer l'1-1 i després també el 2-2, es van escapar els visitants per 2 gols gràcies sobretot al seu boia, que gràcies a la seva experiència i envergadura va fer estèril la defensa de boia, així el primer quart va acabar 3-5.

Al segon quart el Badalona va fer 3 gols seguits aprofitant tots els homes de més amb una gran circulació de la pilota i grans passades buscant fer les coses senzilles, a més d'un llançament de penal, marcat per l'Àlex, fins a col·locar el 7-6 al marcador, va ser una llàstima que un dels nostres defensors de boia, David Arranz es carregués d'expulsions i quedés eliminat del partit abans de la fi d'aquest segon quart amb que  es va arribar al descans amb un 8-7 favorable a l'equip de Vicens Pascual.

Començava el tercer quart i el Badalona tenia l'oportunitat d'estirar el marcador, però els visitants van fer el 8-8 en una jugada amb molta sort, posteriorment els locals van fer el 9-8 que suposaria l'última vegada en que el Badalona es col·locaria per davant en el marcador, a partir d'aquí l'empat a 9 gols, que el Badalona va tenir l'oportunitat de desfer després d'una jugada molt intel·ligent de Mateo López, que va acabar en agressió d'un jugador visitant i penal a favor que el mateix Mateo s'encarregaria de llençar i que per desgràcia el porter va parar endevinant molt bé la trajectòria de la pilota a baix a l'esquerra i aconseguint fer estèril el llançament amb facilitat. Després del penal just en la última jugada del quart el Picornell va posar el 9-10 que va posar fi al tercer quart.

El Badalona sabia que encara podia donar-li la volta a la truita, jugant amb calma, serenitat i seny però la defensa local estava bastant tova i el Picornell va posar el 9-11 al qual el Badalona va respondre amb el 10-11 i l'11-11, a partir d'aquí pràcticament cada jugada d'atac dels 2 equips acabava en gol 11-12, 11-13, 12-13, 12-14, 12-15, 12-16, 13-16 i finalment el resultat final de 13-17.

Tot i la derrota el Badalona, va jugar el millor partit de la temporada experimentant un gran canvi en el nivell de joc i en la intensitat a la fi de la primera volta de la lliga. El Míster i els jugadors poden estar ben satisfets pel partit i per la gran evolució de l'equip, tot i que ningú els traurà l'amarg sabor de la derrota. Si l'equip segueix en aquesta dinàmica de ben segur que en aquesta segona volta que comença el proper dissabte 22 de desembre, novament a casa davant el C.N Molins de Rei B, que està empatat a 4 punts amb Badalona i Vallirana, les victòries arribaran.

Van marcar: Àlex Pérez (9 gols) espectacular la seva actuació posant-se l'equip a l'esquena, amb molta serenitat en tot moment, sabent que en aquest partit depeníem molt de la seva entrega; també van marcar Marc Pelegrí i Jordi Esteve (2 gols cadascú), això és una dada que pot semblar negativa per què només van ser 3 els jugadors que van marcar, però realment és tot el contrari ja que tots els jugadors van posar el seu granet de sorra en cadascun dels 13 gols marcats.

Després del partit l'equip tenia sopar de germanor a La Góndola, abans de les Festes de Nadal, ple de bon ambient, rialla, bromes i molt bon rotllo, on ens van acompanyar l'Arnau Esteve, un membre de l'equip molt estimat que tot i no poder jugar per motius de feina i estudis, ajuda a fer pinya sempre que té la possibilitat, també ens va acompanyar al sopar el Fotògraf Oficial de l'equip, Joan Sebastià al qual des d'aquí enviem una forta abraçada, molts ànims i tota la nostra força, ja que està passant per una difícil situació familiar.

Amb la fi de la primera volta també volem esmentar el gran treball de la Mercè, la nostra genial delegada, que sempre ens acompanya allà on anem i que en tot moment té bones paraules per nosaltres.