miércoles, 12 de diciembre de 2012

Badalona vs Picornell

Després de 2 setmanes sense partit, torna la competició amb la 7a Jornada de la Lliga Catalana Preferent, en la que el Club Natació Badalona rebrà a casa al C.E Picornell, que tindrà lloc a la Piscina Municipal de Centre (Badalona) el dissabte 15 de desembre a les 18:30 h.

La classificació abans de que comenci la 7a jornada és la següent:



L'Autònoma A és el líder destacat amb 10 punts, clar favorit per a l'ascens ja que compten tots els seus partits per victòries, el C.N Olot, amb 8 punts, és segon a 2 punts, només havent perdut 1 partit contra els líders, aquestes 2 posicions serà molt difícil que canviïn. El C.E Picornell és tercer amb 6 punts, el nostre proper rival només ha perdut fins ara contra els 2 primers classificats; amb 4 punts hi ha 3 equips que encara poden disputar-li la 3a posició al C.E Picornell que són Molins, Badalona i Vallirana, el Molins ha perdut 3 partits seguits destacant sobretot la inesperada ensopegada que van tenir contra el CN Vallirana, el CN Caldes és el cuer de la classificació sent l'únic equip de la taula que encara no ha pogut estrenar-se als punts.

Amb aquesta jornada es posarà fi a la 1a volta de la lliga i començaran a repetir-se els duels.

Els CN Badalona comandat per l'entrenador Vicens Pascual ha de guanyar aquest dissabte si vol assolir la 3ª posició de la lliga, aquest partit és el que realment dirà on està realment l'equip.

S'ha d'aprofitar que es juga a casa, on hem aconseguit guanyar els 2 partits disputats fins ara, amb el nostre públic que tanta empenta ens dona.



No hay comentarios:

Publicar un comentario