domingo, 2 de diciembre de 2012

CN Olot - CN Badalona (18-11)

El Badalona va perdre novament fora de casa en un partit on sabem que podríem haver tret alguna cosa més.

El partit va començar amb un 3-0 ràpid pels olotins que movent la pilota per fora, sempre trobaven un jugador amb una posició clara de marcar tant des de 5 metres com des dels extrems. Semblava que l'equip de Vicens Pascual no estava còmode en aquesta piscina però aviat va arribar el 3-1 després d'un home de més ben aprofitat per Jordi Esteve. Després va marcar l'Olot i Àlex Pérez va posar el 4-2 al marcador, després d'una gran internada a la boia. El primer quart va acabar amb l'Olot per davant del marcador i massa gols a les 2 porteries.

Al segon quart van haver-hi canvis, però la situació seguia sent la mateixa, els badalonins feien gols però l'Olot encara feia més. En Marc Pelegrí tenia el dia de cara i va perforar la porteria 2 vegades, sabíem que a la porteria estava un dels punts febles dels locals i vam fer bastants xuts tant llunyans com de més a prop en alguna internada, però unes vegades la pilota al pal, altres algun xut massa aviat de manera agosarada fàcil per al porter olotí. Ens van xiular un penalt on Dani Roma, va assumir la responsabilitat, era el 5è consecutiu i... al pal, per sort l'Àlex Pérez molt actiu, guerrer i lluitant en cada racó de la piscina, va agafar el rebot i va fer gol.

Marc Herrero no rebia bones pilotes a la boia i quan ho eren el defensor de boia o l'ajuda arribaven abans i no podíem fer mal l'Olot des d'aquí.

L'equip local va saber fer mal als punts fluixos del Badalona, fent doble boia molt sovint, trobant efectivitat tant amb gols com en expulsions a favor d'ells.

A l'últim quart 3 jugadors badalonins no van acabar el partit, per expulsions (algunes al mig del camp en jugades sense incidència en el joc i d'altres més discutibles).

L'equip tot i el resultat va donar la cara en tots el quarts, destacar el gran partit de l'Àlex, el de Pele i gran quantitat d'aturades d'en Jordi Pañella, malgrat l'esforç el Badalona no va poder endur-se cap punt cap d'Olot.

Van jugar: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Romaní, Marc Herrero, Dani Muñoz, Albert Ferrer, Marc Pelegrí, Àlex Pérez, Julio Jiménez, David Arranz, Xavier Querol i Jordi Esteve.

A passar pàgina i sobretot no oblidar aquests errors sinó, tenir-los presents per aprendre'n d'ells i no tornar-los a repetir.

El proper partit de l'equip serà el 15 de desembre a la Piscina Municipal del Centre a Badalona, contra el Picornell.