domingo, 23 de diciembre de 2012

Badalona - Molins de Rei B

Badalona 6 - Molins de Rei B 12

L'equip local entrenat per Vicens Pascual va jugar amb: Pañella, Costa, Roma (2 gols), Marc Herrero, Mateo, David Arranz(1 gol), Pele(1 gol), Àlex Pérez (2 gols), Julio Jiménez, Flama, Xavier Querol i Jordi Esteve.

El primer quart va començar amb diverses ocasions clares de gol per part dels 2 equips però en 4 minuts cap bàndol va estar encertat i el primer gol no va arribar fins la meitat del quart on els visitants van aprofitar una llarga jugada d'home de més que va suposar l'1-0, immediatament el Badalona va contraatacar amb una jugada movent la pilota per tot l'arc fins que una passada des de la posició de 1 va arribar al David Arranz que va xutar des de 7 metres aconseguint l'empat a 1 després que la pilota la toqués el porter, posteriorment quedant 20 segons per la fi del primer quart, jugada de superioritat a favor del Molins, que per sort es va parar pel xiulet del final del quart.

El segon quart arribava amb l'obligació que tenia el Badalona d'agafar la pilota a l'esprint per tal de que el jugador expulsat tornés al joc i el Molins no pogués jugar amb superioritat,  la jugada continua amb una passada a la boia on l'Àlex Pérez treu penal; en Pele tenia l'oportunitat de posar per davant al Badalona i no va fallar fent el 2-1. Semblava que el Badalona podia tirar el partit endavant però només seria un miratge ja que el Molins va marcar 5 gols seguits, mentre els locals s'estavellaven contra el pal i contra el porter visitant en diverses ocasions. El segon quart va arribar a la fi amb un parcial d'1-6 i un 2-7 al marcador.

Tot i el nefast parcial local, els de Vicens Pasqual havien de girar la truita de qualsevol de les maneres i ganes no hi van faltar però les jugades de superioritat no s'aprofitaven, unes vegades per escollir malament el moment del xut, altres per males passades, van haver-hi molts amunt i avall, molts esprints seguint dels extrems a causa de males combinacions en els dos cantons, tot i això el Badalona va fer un parcial de 2-1,després de 2 gols de l'Àlex Pérez, un de bella factura per foradant l'escaire dret de la porteria visitant i un altre a la boia, així acabant l'últim quart amb un 4-8 al marcador.

La diferència només s'havia escurçat en un gol i el Badalona havia d'afrontar l'últim quart 4 gols a baix en el marcador, el Badalona seguia estant estèril en atac i només van arribar 2 gols de Dani Roma, el primer amb un xut des de 5 metres que va entrar tot i que el porter va tocar la pilota i el segon després d'una internada a la boia del mateix Roma, demostrant ser incombustible, no va ser suficient ja que el Molins comptava gairebé tots els seus xuts per gols, fins a 4, així l'últim quart va acabar amb un parcial de 2-4 i amb el marcador final de 6-12.

Dani Romaní, en el partit anterior davant el C.E Picornell

Matemàticament és molt difícil que el Badalona mantingui les opcions que tenia si guanyava aquest partit d'intentar quedar tercer, la cosa està gairebé impossible, hem de ser realistes i no enfonsar-nos, entrenar durament, unir-nos encara més com a equip i intentar jugar al nivell màxim que puguem assolir. L'equip necessita l'aportació de tots els seus membres i la màxima cohesió del grup.

Aquest equip no tirarà la tovallola i no pararà en cap moment, el CN Badalona entrenarà tots els dies no festius és a dir 27 i 28 de desembre i 2,3 i 4 de gener, ja al 2013, any que esperem poder començar amb una victòria que ens doni una dosi d'alegria, ànims i motivació.

Aprofitem per desitjar Bones Festes de Nadal i Bon Any 2013 a tothom!!