lunes, 6 de mayo de 2013

Badalona 11 Autònoma B. 5

Victòria “d’ofici” del Badalona, davant un Autònoma B molt corretjosa i ben posicionada en quasi tot el partit fruit de la major veterania dels jugadors visitants.

El primer quart va ser molt igualat, amb diverses ocasions perdudes i dues superioritats desaprofitades per ambdós equips que, finalment Àlex Pérez va desequilibrar a favor dels locals amb un solitari 1-0 en el marcador.

El segon quart va ser un anar i venir constant per la precipitació i els errors en els passes i les combinacions d’ambdós equips. Una inferioritat defensiva dels de l’Autònoma Jordi Esteve la transformava amb un potent xut a l’escaire. Era el precedent del 3-0 que arribaria gràcies a l’encert de Cisco Roqué en executar un penal i diluir l’habitual desencert dels locals des dels 5 metres aquesta temporada.

El tercer quart va iniciar-se amb dos gols seguits dels visitants: un penal i una superioritat ben aprofitades posaven molta emoció al marcador (3-2). Però el Badalona va continuar empenyent al rival i posant setge a la porteria contrària i així van arribar els gols d’Àlex i de Flama que amb una bonica vaselina col·locaven el 5-2. No obstant, un altre penal massa fàcil concedit a l’Autònoma posava el 5-3 i posava en tensió els dos equips. El marcador encara s’havia de moure més: primer Marc Herrero des de la boia ampliava l’avantatge a tres gols (6-3) i després els visitants tornaven a escurçar  distàncies marcant el seu quart gol (6-4).

En el darrer quart els locals van sortir a rematar el partit i així van fer valer la seva superioritat física. Tres gols seguits, dos d’Àlex Pérez i un de Julio en una contra finalitzada acadèmicament, van ampliar la distància a cinc gols ja insalvables pels de l’Autònoma. El joc es va alentir, les posicions de pilota es van allargar i els homes de Vicent Pascual van saber mantenir la calma. Un nou gol dels visitants i dos gols, 1 de Cisco Roqué i 1 Marc Pelegrí tancaven el partit amb el resultat final de 11-5.

Bon partit en general, basat en la coordinació d’equip, el joc repartit a totes les posicions davant un rival que en tot moment va donar la cara. A més, Jordi Pañella, molt segur sota pals, va contribuir a la fermesa defensiva només trencada per l’hàbil joc des de la doble boia dels visitants i pels penals marcats, davant els quals porter local no va poder fer res. El partit es va disputar amb l’actuació d’un sol àrbitre ja que el segon àrbitre no va arribar a temps d’incorporar-se al partit pels problemes d' aparcament provocats per les festes de Badalona.

Parcials: 1-0,2-0,3-4,5-1. Final 11-5
CN Badalona: J. Pañella, Dani Costa, Dani Romaní, Marc Herrero (1), Mateo López, Cisco Roque (2), Albert Ferrer “Flama” (1),  Marc Pelegri(1), Alex Pérez (4), Julio Jiménez (1), Dani Muñoz, Xavi Querol i Jordi Esteve (1)

Crònica: Vicens Pascual i Albert Ferrer "Flama"