jueves, 16 de mayo de 2013

Vallirana 10 Badalona 13

CN Vallirana 10 –CN Badalona 13

Dissabte passat dia 11 de maig, i tot i l’absència de Marc Pelegrí, Marc Herrero i Jordi Pañella,  el CN Badalona va sortir vencedor d’un gran partit contra el CN Vallirana. No obstant això, la victòria no va ser una tasca fàcil pels badalonins, ja que fins el darrer quart la balança no es va decantar cap a l’equip visitant.
Primerament, i durant els tres primers quarts, la dinàmica de joc semblava que no agafés ritme per part del CN Badalona. Així, el joc no era gaire intens i faltava molta intensitat per part dels Badalonins.

Endemés, l’actuació arbitral durant els primers 24 minuts de joc no van facilitar gaire les coses. Així, després d’una expulsió amb canvi de Mateo López, i d’una certa actitud fatxenda per part d’ambdós àrbitres, el Badalona semblava no acabar d’estar al 100% al partit, fet que el CN Vallirana no va desaprofitar per fer valer el seu potencial de joc, arribant a un empat de 7-7 al final del tercer quart.
Tot i això, les coses es van capgirar al darrer quart.

Després d’una xerrada motivadora de l’entrenador i el suport psicològic de la delegada Mercè, els badalonins van treure el millor de si mateixos tot mostrant una gran actitud dins l’aigua, fet que va capgirar el marcador i va acabar donant la victòria a l’equip visitant, amb un resultat de 10-13.
En general, doncs, tot i el cert estancament de les tres primeres parts, els Badalonins no van fer un mal partit. De fet, individualment tothom va aportar el seu granet de sorra que va contribuir a la victòria final, tal i com s’explica a continuació:

Dani Costa: molt lluitador i molt sacrificat per l’equip. Com sempre, va intentar donar el millor de si a l’aigua, sense relaxar-se en cap moment.
Dani Roma: com pràcticament cada partit, indispensable. Gran contribució a la victòria del partit amb 5 gols, alguns d’ells espectaculars.
Mateo López: com a “pare” de l’equip, va saber aportar el seu granet de motivació i caràcter tan necessari per l’equip i per acabar guanyant el partit.
Cisco Roqué: malgrat l’estrés i els mals de caps que portava acumulats per diversos motius aliens al waterpolo, no va fer un mal partit i va aportar molt en defensa.
Albert Ferrer “Flama”: després d’una certa crisi waterpolística i amb l’equip en general, va fer una gran actuació i probablement un dels seus millors de la temporada, amb dos gols molt bonics i envejables. Esperem que segueixi així.
Àlex Pérez: tot  i tenir-nos acostumats a marcar més gols, no va decebre a l’equip i va saber lluitar, donar ritme al partit i a l’equip, fent un bon partit.
Jordi Lob-Levyt: molt bon físic i molta natació, tot aconseguint agafar les boles al principi de cada quart i donant el màxim de si mateix a l’aigua.
Julio Jiménez: cada cop va fent millor actuació. Bona visió de joc i actitud dins l’aigua.
David Arranz: el ros de l'equip tampoc ens va decebre. Gran gol a la boia i de penalt, així com una gran actitud dins l’aigua.
Xavier Querol: com sempre, en la seva línia, prudent i sense “cagar-la” massa. Gran golet d’home de més i bons passes a la boia.
Jordi Esteve: Grans gols per l’escaire i bona actitud en atac, mantenint-se en la seva dinàmica.
Arnau Esteve "Carretero": va saber estar a l’alçada malgrat l’absència del porter Jordi Pañella, contribuint positivament en la victòria. Molt gran parant un penalt, demostrant que és una autèntica muralla.

Partit: 0-1,1-1,2-1,3-1,3-2 (1ª part) 3-3,3-4,4-4,5-4,5-5 (2ª part),5-6,6-6,7-6,7-7(3ª part),7-8,7-9,8-9,8-10,9-10,9-11,9-12,9-13,10-13 I Final.

Parcials 3-2,2-3,2-2,3-6. Final 10-13

CN Badalona:1-Arnau "Carretero" Esteve, 2-Costa,3-Roma (5), 4-Lob-Levyt, 5-Mateo, 6-Cisco, 7-Flama(2),9-Alex(1),10-Julio,11-Arranz(2),12-Querol(1) i 13-Esteve(2)

El proper partit tindrà lloc aquest dissabte el vespre a Molins, un partit marcat per les baixes d’alguns jugadors i que no serà fàcil pel CN Badalona.

Finalment, demanar disculpes a tots els nostres lectors pel retard en el relat de la crònica d’aquesta setmana. Prometem, doncs, que no es tornarà a repetir i que, durant els següents partits, la crònica serà publicada, com a molt tard, el dimarts de la setmana següent.