lunes, 20 de mayo de 2013

Molins de Rei B 14 - Badalona 9

"El Badalona va donar la cara tot i els regals oferts en safata als molinencs"

El Badalona afrontava un partit amb diverses baixes però l'equip podia abordar els punts amb garanties, Marc Herrero va obrir el marcador després que Julio i Cisco recuperessin una pilota al mig del camp que estava perduda, Cisco se la va servir a Marc que després d'agafar-la bé va obrir la llauna, però ràpidament el Molins va contestar i arribaren més gols; l'Àlex estava fi de cara al gol i convertia en or pur tot el que li arribava a la boia, tot i això, el primer parcial acabà en 5-4 a favor dels locals.

El segon quart començava encaminant el joc cap al costat dur i així abans de la meitat del parcial, Julio i un jugador local van abraçar-se massa i l'àrbitre va decretar final feliç, expulsió per cada bàndol però el Badalona estava trobant el seu millor moment del partit així, Jordi Lob-Levyt va aconseguir un gol molt maco després d'una internada i Xavi Querol va marcar després d'un xut sec. Jordi Pañella estava fent de la porteria una autèntica gàbia plena de barrots, aturant 1x1 que el feien crèixer cada vegada més.

El jugador amb casquet nº 13 del Molins va agredir David Arranz amb diversos cops de puny fora de l'aigua, la qual cosa el bon àrbitre J. Moliner va sancionar amb expulsió amb canvi, quan per reglament la brutalitat es sanciona amb expulsió definitiva amb substitució després de 4 minuts i penalt a favor del Badalona, Vicens Pascual va discutir bastant la decisió però l'únic que quasi succeeix és la seva vermella, és massa fàcil pitar al Badalona i amb un home de més ja en teniem suficient, 2-2 de parcial.

El tercer quart comença amb gol del Badalona, el quart de l'Àlex i el 7-7 al marcador, ara sí que el Badalona  es ficava al partit, però un miratge, l'equip continuava perdent pilotes, regalant contres, expulsions, la defensa sense braç no és una defensa i si no en teníem prou l'Àlex va rebre la 3ª i definitiva expulsió, ja que havia de fer ajudes a un cantó constanment, la qual cosa el feia arribar tard, quedà orfe el gol de l'equip i el parcial acabà amb 3-1.

L'últim quart era una rèplica del tercer i malhauradament els homes de més que arribaven eren errats, especialment el primer de Mateo que intentà una fribolité que moltes vegades surt però aquest cop no tingué sort i després un xut al pal de Julio, 2 ocassions que d'haver entrat haurien ficat al Badalona de nou en el partit. L'equip continuava perdent pilotes, el Molins aconseguia obrir els regals i fer 4 gols i el Badalona només aconseguia 2 gols, un de Mateo i un altre de Lob-Levyt, tot i el parcial, el Badalona va donar la cara, sense faltes d'actitud, tenint minuts de jugador el nostre segon porter, Carre, pujant i baixant sense errors. Al final del partit 14-9, la 2a derrota del Badalona a la lliga, fa mal però l'equip no s'ha de quedar aquí.

Van jugar: Pañella, Costa, Marc Herrero (1), Mateo (1), Cisco, Flama, Lob-Levyt (2), Alex (4), Julio, Arranz, Querol (1) i Carre.

Els propers partits són a Sant Adrià i a Caldes, on s'han d'aconseguir 4 punts i estar preparats per rebre a casa el Banyoles, que de ben segur que marcarà la 1a posició de la taula, ja que aquesta setmana el duel Banyoles-Molins deixarà marcada també la taula.