lunes, 18 de marzo de 2013

Badalona 10 - Vallirana 8


“El Badalona fa patir el cor però guanya fidel al seu estil”

El Badalona rebia la visita del Vallirana un equip amb el qual a la 1a fase, van guanyar d’1 gol a Badalona i a Vallirana el resultat va ser d’empat, de manera que semblava que seria un partit molt igualat i al principi així va ser, ocasions per a tots 2 bàndols però el gol no arribava, Jordi Pañella aturava un penal i Jordi Esteve errava un, fins que va arribar el gol del Vallirana en una jugada rocambolesca i de seguida en van arribar 2 més, quasi sense adonar-nos ens estava passant el mateix que contra l’Anglès, ens fan 2 gols fàcils, s’acaba el parcial amb 0-2.

El segon parcial comença amb diversos llançaments de Julio, Alex, Jordi Esteve i Cisco, però cap veu porteria, cosa que començava a preocupar i més quan el Vallirana aconsegueix fer 3 gols més fallem un altre penal el Vallirana aconsegueix tancar el parcial amb un 0-3...

El resultat al descans era de 0-5, realment a qualsevol altre equip seria un pal ben fort però cap de nosaltres tenia pensat perdre el partit i les paraules de Vicens Pascual van ser: “Nois això no és res, podem remuntar”, el que ens faltava, el Míster confiava cegament en l’equip i no el podíem decebre així que... el Badalona va començar el partit de nou, fent pressing a tot el camp, provocant xuts dels visitants fora de lloc i pèrdues de pilota, de seguida arriba el gol de Cisco des de la boia allargant el braç fent impossible l’arribada a la pilota del cubre i clavant-la a l’escaire, 2n gol: Dani Muñoz, home de més des del pal, jugada de manual, passada fàcil i cap a dins, 3r gol de l’Àlex de revés després de 2 rebots, Arranz de penal, Esteve home de més i Àlex altre cop... Parcial de 6-2! Resultat 6-7... (CÓMO TE QUEDAS?)

Comença el darrer quart, ara si que ja era qüestió de cor, d’entrega, de pensar en el company, que si un falla, el del costat ho soluciona, per què després pot ser aquest el que falli, el Vallirana fa el 6-8 en un home de més però res ens tombaria... tots miràvem al del costat i hi confiàvem plenament, així arriba el 7-8, Àlex i Julio treuen una expulsió, teva-meva sense badar i gol de Julio, ara només quedava un per empatar i sabíem que ells no ens marcarien cap més, no trigaria en arribar l’empat, obra de Flama després d’uns rebots, aconsegueix girar-se a un rival i quedar-se davant del porter mirar enrere (com no) i foradar la porteria, 8-8!!! El 9-8 seria obra de l'Alex Pérez després d’una boníssima vaselina que toca al pal des de 5 metres, només quedava 1 minut, sona la campana, pilota pel Vallirana, robem fàcilment després de la seva precipitació en els llançament, l’Àlex es guarda la pilota i quan queden 6 segons de possessió tira un globus al res? Doncs no... apareix Jordi Esteve, que estira el braç i fa gol amb el “bolso”, la pilota entra per l’escaire, 10-8... final.

Gran partit del Badalona tot i que la primera part és per esborrar-la, fem patir a la gent, sobretot al Míster i a la gent que anima a la grada, el rival marxa de la piscina amb la sensació de no saber ni que ha passat. Hem demostrat que sumant esforç, constància i treball, tenim l’èxit com a resultat.
Sobretot s’ha de destacar que tots els jugadors han tirat del carro i la victòria no hauria estat possible sense l’aportació de tots.

Van jugar: Jordi Pañella, Dani Costa, Dani Muñoz (1 gol), Cisco Roqué (1 gol), Albert Ferrer “Flama” (1 gol), Àlex Pérez (2 gols), Julio Jiménez (1 gol), David Arranz (2 gols) i Jordi Esteve (2 gols).

El Badalona rebrà la visita del Molins de Rei B, el proper dissabte 23 de març a les 18:30 a la Piscina Municipal del Centre, partit per no perdre’s, ja que és teòricament el rival més directe de l’equip costaner.

Creiem en nosaltres mateixos, la nostra afició ens acompanya, hi ha res impossible? Nosaltres ho aconseguirem!!!


1 comentario:

  1. Tenemos que apoyar a nuestro equipo aunque nos haga sufrir, seguid trabajando tan duro como hasta ahora.
    Un saludo.

    ResponderEliminar